Våra varumärken

Handen. Ett av naturens största under och det som gör att vi människor kan skapa och utföra de mest fantastiska saker. Hjälpande händer, läkande händer, unika händer. Vi har handskar för dem alla.

Granberg®

Vårt eget signaturmärke. Utvecklat genom år av erfarenheter och vi skriver fortfarande historia. Ett brett urval av handskar för alla typer av arbeten. Ett varumärke i ständig utveckling, från standardskydd till de senaste innovationerna inom textilier och material.

Handskklämma med hällfäste
Handskklämma med bältesclip
Matgodkända flerbrukshandskar
Montagehandskar
Montagehandskar

EX®

Handskarna du lägger märke till! Se på dem, känn på dem, du kommer att älska dem! Kromfritt syntetläder för en EXklusiv känsla och komfort. Hi-Viz gröna detaljer för EXtra synlighet. EX® – ett EXtremt bra val.

Montagehandskar EX<sup>®</sup>
Touchscreen kompatibla montagehandskar EX<sup>®</sup> varmfodrade
Montagehandskar EX<sup>®</sup>
Montagehandskar EX<sup>®</sup> varmfodrade
Montagehandskar EX<sup>®</sup>

Bamboo®

Bamboo® – en gåva från naturen, anpassad för att skydda alla hudtyper. Mjukare än bomull andas handsken arbetsglädje och skydd även för de känsligaste händerna. Skön att bära och underbart mjuk att ta på. Miljövänliga Bamboo® är en naturlig vinnare.

Montagehandskar Bamboo<sup>®</sup>
Trädgårdshandskar
Eksemhandskar till barn, Bamboo<sup>®</sup>
Eksemhandskar Bamboo<sup>®</sup>

Chemstar®

Hand och handske i perfekt kemi. Hantera kemikalier bekymmersfritt och säkert. Chemstar® är förstavalet för skydd mot kemiska ämnen.  Chemstar® – kemiskt fri från kompromisser.

Kemikalieresistenta handskar i vinyl Chemstar<sup>®</sup>
Kemikalieresistenta handskar i vinyl Chemstar<sup>®</sup> varmfodrade
Kemikalieresistenta handskar i vinyl Chemstar<sup>®</sup>
Kemikalieresistenta handskar i latex Chemstar<sup>®</sup>
Kemikalieresistenta  handskar i latex Chemstar<sup>®</sup>

Protector®

Krävande arbetsmiljö? Riskarbete? Med Protector® får du jobbet gjort! Med de här handskarna är du skyddad även under de tuffaste förhållanden. Extrem slitstyrka och det bästa skärskyddet i klassen. Protector® – de är vad de heter.

Skärskyddshandskar Protector
Skärskyddshandskar Protector
Skärskyddshandskar Protector varmfodrade
Montagehandskar med skärskydd
Skärskyddshandskar Protector

Magic Touch®

Den är mjuk, den är känslig, den är len som silke. Handsken som låter dig känna alla detaljer. Magic Touch® är en tunn, puderfri nitril för ett extra känsligt grepp. Det breda sortimentet gör att du kan välja rätt handske för varje uppgift. Valet är enkelt när uppgiften kräver extra fingertoppskänsla – Magic Touch®!

Engångshandskar Magic Touch<sup>®</sup>
Engångshandskar Magic Touch<sup>®</sup>
Engångshandskar Magic Touch<sup>®</sup>
Engångshandskar Magic Touch<sup>®</sup>
Engångshandskar Magic Touch<sup>®</sup>

Black Diamond

Den svarta diamanten symboliserar råstyrka, ett gediget hantverk, och äkthet. Vatten och olja är ingen match för Black Diamond. Beläggning i handflatan och på fingertopparna stöter bort vätskor. Arbeta hårt, belöna dig själv med en diamant.

Montagehandskar Black Diamond<sup>®</sup>
Montagehandskar Black Diamond<sup>®</sup> varmfodrade

Powerfit®

Få bättre grepp med Powerfit®. Vänlig mot miljön och mot din hud. Suveränt grepp och taktil känsla, komfort, slitstyrka och hållbarhet – en handske som är bra på det mesta!  Powerfit® är känsla, Powerfit® är flexibilitet, Powerfit® är fast grepp. Och när du har den vill du inte släppa den ur ditt grepp!

Kozane®

Kozane® är ett innovativt högteknologiskt material med bättre skär-, slitage- och slashmotstånd än någon annan textil i sin klass. Samtidigt mjukt och flexibelt nog att användas i skyddskläder utan att det känns som om att du bär en rustning.

Kozane® Soft Armour Textile
www.kozaneprotection.com

Visa fler