Mer om våra prisbelönta produkter

Granberg tilldelades under 2015 det prestigefyllda priset Red Dot Award  för designen av  sina modeller 9001 och 9002. 40 erkända experter från hela världen bedömde 4 928 tävlingsbidrag från 56 länder. Så här beskrev juryn våra modeller 9001 och 9002:

– En dynamisk spänning och uttalat sportiga egenskaper karakteriserar utseendet på dessa handskar. Materialen kombinerar skydd och komfort.

- Även om handskara är designade för att ge ett mycket bra skydd, så är de fortfarande mjuka och bekväma, och det är kombinationen av dessa egenskaper som gör att de lämpar sig så väl för användning under extrema arbetsförhållanden, säger Ole Marthon Granberg, koncernchef för Granberg AS.

Framgångarna för Granbergs produktutveckling och produktportfölj är resultatet av hängivenheten hos Granbergs erfarna forsknings- och utvecklingsteam och företagets nära kundrelationer. Ledare för forsknings- och utvecklingsteamet är företagets chefsingenjör  Virginius Urbelis, som har en magisterexamen i polymerer och textilier, samt en doktorsexamen i materialvetenskap. Teamet, som har ett specialutrustat laboratorium för sitt utvecklingsarbete, har tagit Granberg till en ledande position när det gäller att utveckla smart design med
optimal ergonomi. Med fokus på produktutveckling kommer Granberg fortsätta skapa innovativa lösningar för handskydd.

Learn More about Our Award Winning Products2